Üdvözöllek a Xorp Project keretein belül megnyitott Johnny Castaway oldalán. Az oldal témája egy "ősréginek" mondható képernyőkímélő, amit még régen a 486os gépeinken futtatunk. Ez a képernyőkímélő szinte egy rajzfilm, mely egy történetet mesél el, egy hajótöröttről akit Johnnynak hívnak. Johnny éli mindennapjait a kis szigetén. Időről időré érdekesebbnél érdekesebb dolgok történnek vele. A menüpontokban részletesen megtalálható a történet, a különböző cselekmények és történések. A program letölthető és telepítéséhez segítéset is kaphatsz az oldalon. Amennyiben megtetszett vagy csak szeretnéd megosztani velünk a véleményed irhatsz a fórumunkba.

A következőkben egy részletet idéznék, hogy írnak mások a programról:

" "Unatkozó számítógépek unatkozó gazdáinak jól jöhet egy-két képernyővédő"- gondoltam én, de rájöttem, hogy nincs igazam.
B elenézhetünk egy hajótörött mindennapjaiba: Johnny Castaway 1997 óta mára legendává vált. Egy hajótöröttet alakít ebben a képernyővédőben, és egy lakatlan szigeten szemünk láttára próbálja feltalálni magát. Néha tüzet próbál gyújtani, van amikor sikerül is. Időnként a saját maga által elküldött palackpostára bukkan, amikor a víz visszasodorja a szigetre. Ez eléggé szomorúan érinti őt, ezt némi dünnyögéssel tudtunkra is adja. Az olykor-olykor felbukkanó hajót vagy repülőgépet természetesen nem veszi észre, mert mindig a másik irányba keresi. Viszont a karácsonyról és a fontosabb ünnepekről nem szokott megfeledkezni, ezeket rendszeresen megünnepli. Egy igazán szórakoztató képernyővédőről van szó, talán az egyetlen olyan, ami mellé le lehet ülni, és mint a televíziót, lehet nézni. Mindig tartogat újabb és újabb dolgokat, feltétlenül letöltendő. "

Jó szórakozást kíván: MiszterX