Különlegességek

Jóhéhány nem mindennapi különlegességet is láthattunk. És ezek csak olyanok amiket mi fedeztünk fel...

 • Harc: 2003 Január 23.-án Roy Daniel Odessából,Texas államból írta,hogy Johnny több éve fut a gépén és sikerült egy nem mindennapi dolog szemtanuja lenni:
  Először is Johnny épp egy kókuszdiót tör mikor egy áttetsző Johnny gázol át a parton. Elkezdenek verekedni és az eredeti Johnny visszaüti a szellem Johnny-t a vízbe. Ekkor egy repülőgép érkezik a part jobb oldalára, Johnny felkap egy kókuszdiót és feléjük döbja, ettől a repülőgép megésrül és pilótástól a vízbe sűlyed. Vége a jelenetnek.
  Ez a második része valaminek az biztos, de valaki látta ennek az előzményét??
 • Ezüstlabda: Roy mondta:
  Épp sétáltam az irodában mikor hirtelen megpillantottam 2 ezüst labdát vagy csillagot a pálmafa fölött, majd a jelenet befejeződött. Nemtudom hogy jol lettam e, de az biztos, hogy azelőtt nem láttam ezt.
 • Pontos idő: 1997 Október 5.-én "prophitt" jelenti:
  Már előző évben és most is valami különlegeset a szigeten. Egy óra jelent meg egy gondolat felhőben. A karján lévő óra nem járt ,de a számítógép pontos idejét mutatta. Látta ezt már más is? Nállam 3 óát mutatott.- Mikor az idő 2:50 volt. - Dave
 • Esőtánc: Néha, mikor már szörnyen elviselhetetlen a meleg (köszönet to Ezra Y. Rosensaft a jelenetért), Johnny átöltözik doktor ruhába és elkezd esőtáncot járni. Egy kis felhő jelenik meg az égen ami egy hatalmas villámal csap le hősünkre végülis.
  Mint ahogy John Bennett is mondta 1996 Október 11.-én, commentár a jelenethez:
  Azt hiszem ez az egyik legjobb. Imádom nézni amikor pánikol a dolgok miatt... Dave Campbell készítette az animációt.
 • Haletetés: 1996 Október 31.-én Dave Brown jelentette:
  Láttam épp ahogy a cápa kiköpi Johnnyt a szigetére. Harap egyet..., körge úszik ,grimaszol egyet, kiköpi hősünket a szigetére..
 • Érzelmes Johnny: 1996 November 19.-én Ken White jelentette:
  Ez az egyetlen különlegesség amit ennyi idő alatt fel tudtam fedezni remelem még másnak nem sikerült. Johnny elővesz egy sárga legyezőt, de nem azért hogy magát hűtse vele, habár ez idő alatt térdelt majd határozottan meginog és összecsuklim míg végül teljesen szétolvad egy nagy fontot hagyván. A jelenetnek vége.
  Ahogy látható a kepeken is a holdfénylél az összeroskadó Johnny!
 • Álmodozás: 1997 Április 16.-án Martin Vogel írta:
  Egyszercsak a képernyő közepén megpillantottam egy irodát benne Johnny ült (vagyis inkább azt hiszem hogy Johnny volt). Épp azt álmodta, hogy egy sellővel találkozik egy szigeten. A jelenet véget ért és kött a sötét képernyő.
  Azthiszem erről már volt szó a Sellő oldalon, Viszont azon a screenshoton amit Martin küldött csak egyedül áll a hősünk.
 • Újra otthol: 1996 Október 21.-én Kath Fillingham jelentette:
  ( Nagy sajnálattal ) Az óra megjelent a képernyő közepén, majd egy kisebb képernyő. Minden árnyékká vált. Egy férfi ugrott ki ejtőernyővel és landolt a szigeten. Szépen óvatosan landolt majd örömében fel-le kezdett ugrálni. Majd 2 szó jelent meg egykisebb képernyőn
THE END

click rá