Megmenekülés

Johnny néha megkísérli elhagyni a szigetet és találkozik "barátaival".

  • Üzenet a palackból: Suzy a korosodó bikinis hölgy, napozik a parton mikor Johnny palack üzenete odaúszik hozzá. A nő elolvassa az üzenetet, tüzes gondolatai támadnak és elképzeli a férfit mint nagydarab pasi.
    Larry Leach átnézte a program fileit, és megtalálta a nő nevét ami: "Suzy City Dweller", vagy Suzy röviden.
  • Hello Tengerész: 1997 December 15.-én Schattzz jelentette a következőket:
    Johnny állt a parton és elkezdett álmodozni. Az álmában hősünk egy rózsaszín bikinis hölgyel volt (csak ketten álltak ott) mikor hirtelen ránézett az órájára(!) és a híres óra kidurrantotta az álom felhőt [and] ő pedig újra írt egy S.O.S. levelet.

    Mi is történhetett... Johnny megtalálta Suzy üzenetét a palackban, és elkezdhetett álmodozni rólla, hogy is nézhet ki.

  • Elevezés: John Bennett jelentette 1996 Szeptember 18.-án: Mike és Én vettük észre egy nap, hogy Johnny eldöntötte, hogy elmegy a szigetről és evez egy karral és más fekvő helyet keres. A shellő és a delfin feljönnek és amikor eltünik hősünk, és minden újra kezdődik. Minden visszaáll a normális kerékvágásba és újra horgászik, eszik, tüzetrak, stb...
    1996 Szeptember 19.-én, Kath Fillingham küldte:

UI: Mi rájöttunk, hogy a delfin a cápa és fordítva... De nem? Nézzétek a többi képet is a Halaknál!

  • Csókolózó Johnny: Johnny végső találkája Suzyval, Dave Brown kommentálta 1996 November 1.-én:
    A korososó úszkált a tengerben, háttérben felhőkarcolók, mikor Johnny odasodrodik a fabárkáján. A hölgy elkezdi ölelgetni és csókolgatni.
    1996 November 2.-án Graham Bagshaw mondta:
    Véletlen egybeesés(?) Én már láttam ezt vagy hasonlót tegnap. Viszont látszólag jobban csókolgatta...
  • Fülhúzás: 1996 November 22.-én Dave Brown jelentette:
    Láttam újra Johnnyt ahogy a idős hölgy a fülénél fogva rángatta. Az egész a "csókolózós Johnny" jelenettel keződött, hősünk kievezett a partra, a hölgy elkapta megölelgette és puszilgatta, de ezalatt az idő alatt a nő talált egy darab rágógumit egy nyíláson. Erre mérges lett ráripakodott Johnnyra, hogy tűnjön el, és elkezdte a fülét ráncigálni.
  • Szoba kilátással: Graham Bagshaw talan egy kicsit halucionalt 1996Október 9.-én mikor is ezt irta:
    Tömören egy idegent láttam a szigeten- majd kiesett a szemem! Bár nem vagyok teljesen biztos benne - egy szobában volt egy nővel és épp tevékenykedtek! El se akartam hinni (szerintem csak álmodtál).