Sellő

Johnny sokszor találkozik a sellővel. Larry Leach nezte át és fedezte fel a program filekban, hogy a sellő neve: Mary. David Overton újra átnézte a filekat, felfedezte a dolgok rövid nevét - itt elérheted őket.

 • Hallom, de nem látom: 1996 November 20.-án Ken White jelentette:
  Johnny épp a jobb oldalt pecázott amikor a sellő bal oldalról közelített. Habár Johnny visszanézett felé mégse látta, hogy van ott valaki. A hagleány csobban egyet és el is tünt a viz alá, Johnny ezt meghallotta és azt hitte csak egy hal. Hősünk újra felvette a pecázós helyzetét ahol hallotta az előbb a csobbanást (a sziget bal oldalán). Hirtelen hatalmasat rándult a botja, mire elkezdte húzni csak húzni kifele. Hirtelen elszakadt a zsinege és már csak fájhatott a foga a halra.
  1996 December 20.-án Dave Brown tette hozzá:
  Láttam hogy kifogott egy oreg bakkancsot..
 • A meghívás: 1996 November 8.-án Dave Brown mondta:
  Johnny üldögét és olvasta a könyvét amikor megpillantotta a part közelében úszkáló Sellőt. A sellő a parthoz úszott és erre mindketten hirtelen megíjedtek egymástól. A hölgy hősünk kezébe ad egy kagylóból kirakott nyakláncot. Hősünk ekkor egy kellemes kettesben eltöltött vacsorára gondol, míg a hölgy egy zöld jelzőlámpára. Erre elköszönnek egymástól és a lány elúszik.
 • Vacsora: 1996 November 20.-án Ken White jelentette:
  Johnny a szigete peremén és hirtelen nagyon izgatottá vállik, mert közeledik valami(A Sellő). Hősünk a fa mögé rohan és mi láthatjuk ahogy a fa mögött gyorsan átöltözik(szinte átváltozik. Fejére egy klassz cilindert vesz fel (ami nagyon jól nz ki rajta!!) és üdvözli a Sellőt. Ezekután a fa mögül előkap egy teljes étterembe illő asztalt, 2 széket, na és persze ételt és italt. Leülnek, esznek isznak beszélgetnek és úgy néz ki jól érzik magukat. Ekkor hirtelen Johnny újra feláll és eltünik a fa mögött. és ez alkalommal egy régi gramofont hoz elő. Lerakja a sellő mögé és táncolnak ameddig a hölgy nem ugrik vissza a vízbe . A hölgy meg utoljára visszazól egy "boodbye"-t míg Johnny a szigetről figyeli őt..
 • Meggyőzés: 1996 November 1 Nov.-én ath Fillingham jelentette:
  Mire visszaértem a képernyőm elé, Johnny a tutaján állt épp és a sellő a deszka szélén volt. Majd a lány elúszott. A kép hirtelen eltünt majd pecazva jött vissza.
  1998 Május 20.-án Guy Renard a következőt közölte:
  A kezdetekkor Johnny állt a deszkáján, mikor a sellő odaúszott. Egészen a deszkákhoz úszott és ekkor megjelent egy kérdés a feje fölött. Johnny erre egy nagy város képét jeleniti meg a feje fölött. Ekkor megérti a lány, hogy hősünk el akar menni, mire a lány elkezd sírni és elúszik. Johnny pedig könyörög neki hogy jöjjön vissza.
  Köszönjük Jim Marshallnak a képet.
 • Elmenés: 1997 Augusztus 18.-án cns jelenti:
  Johnny áll a tutaján. Megpróbál elköszönni a sellőtől. A lány a cápa társaságában áll és nevet és én azt gondolom, hogy a lány és a cápa megpuszilják a tutaj pedig kihajózik...
  Többet akartok megtudni erről akkor nézzétek meg a Megmenekülés oldalt.
 • Az álom: 1996 Október 18.-án Kath Fillingham jelentette:
  Ketyegés - aztán...
  Egy kis szoba jelenik meg a üres képernyőn. A szobában egy férfi ül egy íróasztalnál(azt gondolom, hogy ennek a személnyke Johnnynak kell lennie). Az íróaszalnál várja a munkája végét. Éppen becsukott szemmel álmodozik egy szigetről ahol egy nagy asztalnál egy sellővel falatozik fantasztikus ételeket...
  A kép újra eltünik és visszaáll a régi szigeti kép...