Úszás

 • A búvár: Johnny néha a pálmafa tetejéről fejestugrik a tengerbe és elkezd búvárkodni. (A képen láthatjátok ahogy epp a hold fényénel a vízbe csobban. )
 • Mint a fehér holló az ugrást követően egy pontozó zsűri értékeli az ugrást jelentette Kath Fillingham 1996 Október 17.-én.
  Épp jöttem vissza ebédből mikor látom, hogy Johnny valami speciális dolgot csinál a fa tetejéről egy duplaszaltót ugrott. Mire a csillaghal, a rák, a hal, a sirály tartottak fel egy pontozó táblát mutatva hanyasra értéklik az ugrást.
  1998
  Február 26.-án Simon Turnill írta:
  Valami érdekeset sikerült megfigyelnem. Mikor Johnny sikeresen véghezvitte az ugrást és az állatok elkezdték bírálni, sikerült észrevennem valami érdekeset. A hal a csillaghal a sirály megfelelően pontoz de a rák nyilvánvalóan megőrüt, mert egytökéletes ugrást -0.5 re értékel hosz nyilvánvalóan 10est érdemelne!
  1998 Március 2 Eric D. Torres hasonló véleményen van. Kösz fiúk.
 • Johnny kínos esete: Hősünk épp a tengerben ül és fürdik. Észreveszi, hogy valaki(kik) figyelik őt. Ezután eltakarja magát, és a fája mögés siet átöltözni. Ezek után majd mérgesen rázza az öklét. A sirály valamikor elvitte a nadrágját - többet a Sirály oldalon találtok.
 • Johnnyt megtámadták: 1996 December 17.-én Lynne Neil jelentette:
  Épp láttam amikor Johnny epp készülődött fürdéshez, sétált a parton kezébe tartva a fürdőruháját. Beleérintette a lábúját a vízbe, hogy tudja milyen meleg a tenger, mikor hirtelen a cápa kiugrott a vízből és megharapta hősünket. Gyorsan visszafutott a pálmafákja alá és ellenőrizte, hogy megvan e mindene... Majd a képernyő elsötétült.